Ukusi Balkana for pc icon

Ukusi Balkana APK  v 0.0.2

Ukusi Balkana je online prodavnica prehrambenih proizvoda na teritoriji SAD.

by Ukus Food

Category
Food & Drink
Last Updated
3-15-2019
Latest Version
0.0.2
Size
17.56 MB
Downloads
10
Android version
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Date Released
Mar 11, 2019

Screenshots

Ukusi Balkana pc screenshot 1Ukusi Balkana pc screenshot 1Ukusi Balkana pc screenshot 1

Ukusi Balkana APK Description

PRODAVNICA TRADICIONALNE HRANE SA BALKANA U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVA

Aplikacija Ukusi Balkana je online prodavnica prehrambenih proizvoda. Većina proizvoda koje nudimo našim poštovanim kupcima ima poreko ili se proizvodi u zemljama balkanskog regiona. Iako je većina proizvoda poreklom sa Balkana, među 500 i više proizvoda koje ćete naći na našem sajtu mnogi će biti iz drugih država širom Evrope i sveta.

Trudili smo se da pretraživanje proizvoda napravimo brzo i jednostavno. Selektujte robu po kategoriji kojoj pripada, ili pogledajte koji su to NOVI proizvodi u našoj ponudi, a koji proizvodi su na AKCIJI. Jednostavnost kupovine i sigurnost dostave nalazi se u biti naše ponude.

Kategorije proizvoda koje su dostupne su: Ajvar, Čaj, Deterdžent, Grickalice, Kafa, Keks, Konzervirane Riblje Preradjevine, Konzervirano Voće i Povrće, Kore / Testenine / Brašno, Kozmetika, Majonez / Senf / Ren, Mesne Preradjevine, Pahuljice, Pašteta, Pekmez / Med / Slatko, Pića i Sokovi, Sirevi / Mlečne Preradjevine / Puter, Šlag / Puding / Krem, Slatkiši, Supe, Sušeno Meso, Suveniri, Ulje, Vitamini i Suplementi, Začini / So / Šećer.

Naše proizvode mozete kupiti samo iz Sjedinjenih Američkih Država. Kreiranje paketa je vrlo lako. Paket kreirate tako što željeni proizvod dodate u korpu. Atomatski se obračunava trošak dostave, po aktivnom pravilniku UPS sistema, koji je integrisan u samu aplikaciju.

Cena dostave zavisi od težine Vašeg paketa i države u SAD u kojoj se nalazite. Prosečno vreme dostave je od 3 do 5 radnih dana. Dostava je besplatna za pakete preko 99$, za sve države osim država Aljaska i Havaji.

Plaćanje je moguće izvršiti na tri načina: putem PayPal servisa, kreditinim ili debitnim karticama, ili putem ček-a.KONTAKT I POMOĆ

Svakog radnog dana od 9AM do 15PM Eastern Standard Time
Telefon: 1-844-MOJUKUS (844-665-8587)
E-Mail: [email protected]
ADRESA: 25-26 50TH STREET / WOODSIDE, NY 11377

Read More

Ukusi Balkana Needs Following permissions:

read the contents of your USB storage
modify or delete the contents of your USB storage
take pictures and videos
view network connections
full network access
control vibration